Connect with us

Ukategorisert

«Vi er ikke lik de som har vært før oss»

 

I Finnfjordbotn er de rundt 90 avgangselevene ved Senja Videregående Skole i full gang med å planlegge den kommende russefeiringen i mai, men først står den anerkjente revyen på menyen. Troms Folkeblad har vært innom skolen for å ta tempen på forberedelsene.

– Revyen i år heter «Botn Awards» og er grunner i en slags prisutdeling eller et gallashow. Her vil naturligvis kjente artister og kjendiser troppe opp med både lokale og nasjonale tilnærminger, forteller revysjef Regine Solli.

Ifølge henne har omtrent alle avgangselevene ved den studiespesialiserende linja ved Senja videregående skole, avdeling Finnfjordbotn fått en rolle i revyen. Gjengen har øvd til forestillingen siden de begynte å tredje klasse, samtidig som de også har holdt festen gående en stund allerede.

– Dette er en helårsaktivitet, sier Solli til Troms Folkeblad, og forklarer hva som er annerledes med årets Botnruss.

– Vi er ikke lik de som har vært før oss. Vi sier det vi mener og gjør det vi vil, med forbehold så klart. Vi er veldig oss selv.

Russerevyen var egentlig ment å avholdes i desember, men forestillingen har blitt flyttet til 15. og 16. januar på Finnsnes Kulturhus.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top