Connect with us

Russetreff

VANN FORANDRER ALT!

LS auksjonerer bort to VIP-pakker til Landstreffet

For oss er vann en selvfølge. Når du vasker, lager mat og ikke minst drikker, trenger du ikke gå lenger enn til kjøkkenet etter nærmeste kran. Men ikke alle har det sånn. Noen må gå i ti timer om dagen, noen må ofre utdanning og arbeid, noen må være redd for å bli overfalt og noen må flykte, kun for å få tak i rent vann. I år går årets TV-aksjonsmidler til vannprosjekter i Sudan, Sør-Sudan, Etiopia, Somalia, Tanzania, Afghanistan, Pakistan og Haiti. Tilgang til rent vann handler ikke bare om å slukke tørsten, men om sjansen til et bedre liv.

Med tilgang til rent vann kommer mange positive ringvirkninger, og innsamlingen til årets TV-aksjon går til over én million mennesker i nød. Tilgang til vann hindrer konflikter i kamp om vannet, flukt og sykdom, og sikrer avlinger og mat til befolkningen. Når vannet er lettere tilgjengelig, og kvinner og barn ikke behøver å gå i flere timer etter vann, får de muligheten til utdannelse og arbeid. Sjansen for å bli overfalt eller utsatt for vold minsker også når avstanden er mindre. Med tilgang til vann forebygges sykdom og smitte i områder der vannet ikke engang er rent nok til å kunne vaske seg i. 19. oktober besøker 100 000 bøssebærere over 2 millioner hjem rundt om i vårt langstrakte land, og du har muligheten til å bli en del av aksjonen. Sammen utgjør vi en forskjell. Ønsker du å bli bøssebærer? Meld deg på her!

Sammen med årets TV-aksjon og P3-aksjonen har LS på QXL.no lagt ut to billetter til Landstreff Stavanger 2015 på anbud.
Pakken som en auksjonsvinner stikker av med inneholder:

  • 2 stk. festivalkitbilletter (inkluderer blant annet Landstreff-bag, festivalgenser og tilgang til vår velværeavdeling).
  • 2 stk. VIP-kort.
  • Hotellovernatting for 2 personer på Scandic Forum.
  • 2 stk. busspass til shuttlebussene som går gjennom hele helgen.

For å legge inn bud på LS-pakke, klikk deg inn HER, og være med å bidra i TV-aksjonen. Alle pengene som kommer inn går selvfølgelig til årets aksjon.
Auksjonen avsluttes 19. oktober kl. 22:00.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russetreff

To Top