Connect with us

landstreff

Skal du kjøpe billett til russetreff – Disse 3 tipsene bør du lese for å sikre at du ikke bli lurt.

Skal du kjøpe billett til russetreff – Disse 3 tipsene bør du lese for å sikre at du ikke bli lurt.

Hvert år strømmer tusenvis av russ til landets mange russetreff. For mange er det et absolutt høydepunkt i russetiden – med eksklusive artister, sinnsyke fester og muligheten til å møte medruss fra hele landet. For å sikre deg innpass til noen av landets største fester, kan det være lurt å kjøpe billett tidlig. Når man skal kjøpe billett må man imidlertid være oppmerksom at ikke alle der ute har ærlige hensikter. Det som skulle bli russetidens høydepunkt, kan fort bli en gigantisk nedtur om det skulle vise seg at du er blitt billettsvindlet. Er man bevisst på noen viktige punkter, kan imidlertid en slik katastrofe lett unngås. Vi har derfor samlet noen av de viktigste tipsene som skal sikre deg mot total billett-katastrofe!

 

Ticketmaster, som er en av landets største billett-forhandlere, understreker at det er viktig å huske på at det er mange der ute som lever av å selge falske billetter. Man burde alltid skjule strekkoden, både på fysiske og e-billetter, når man legger ut bilde av den i sosiale medier. I tillegg er det viktig å vite at e-billetter kan printes flere ganger, men at det kun er den første strekkoden som scannes som slipper inn. Det er derfor ikke garantert at billetten din kan brukes, selv om den ser ekte ut. Og du er kun garantert ekte billetter om du kjøper de gjennom offisielle kanaler eller direkte fra arrangør! Så vær bevisst på hvor du kjøper billettene dine!

 

Forbrukerombudet råder også til å sjekke godt hvor du kjøper billettene dine. Forsikre deg om at du kjøper fra en offisiell leverandør. Er du usikker, sjekk arrangørens nettside for info om hvor du kan kjøpe billetter og hva den reelle billettprisen skal være (så unngår du å betale for mye). Ta gjerne et kjapt nettsøk på nettsiden du vurderer å kjøpe fra, så finner du ut om andre har hatt problemer med aktøren tidligere. Det er også viktig å ikke betale billetten på forskudd – og benytte seg av sikre betalingsløsninger ved betaling. Har du f.eks overført penger til selgers konto på forhånd, står du mye svakere om du blir svindlet. Bruker du sikre betalingsløsninger, kan du klage til leverandøren av denne om du ikke får billettene du har betalt for, og da kan leverandøren av betalingsløsningen stoppe betalingen. Det kan også gi deg ekstra sikkerhet å betale med kredittkort. Dette gjelder imidlertid kun om du kjøper fra et firma som faktisk er en selger, og ikke en ren videreformidler. Da vil du kunne klage til banken om billettene ikke holder den standarden du har blitt lovet!

 

Som oftest går slike billettkjøp knirkefritt – men med tipsene ovenfor friskt i minne kan du være helt overbevist om at du er sikret din livs festopplevelse, og ikke blir stående utenfor gjerdet mens resten av dine medruss strømmer inn. Vær tidlig ute, vær kritisk, og beskytt billettene dine! Et lite feiltrinn her kan få store konsekvenser for russetiden du har drømt om! Lykke til!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in landstreff

 • landstreff

  Landstreff Stavanger

  By

  Dato: 4-6. mai 2018 Sted: Stavanger Nettsted: www.landstreff.no Forberedelsene til LS2018 er godt i gang, og...

 • landstreff

  Landstreff Lillehammer

  By

  Dato: 4-6. mai 2018 Sted: Lillehammmer Nettsted: landstrefflillehammer.no   Treffet som nå er kjent som Landstreffet på...

 • landstreff

  Landstreff Telemark

  By

  Dato: 27-29.april 2018 Sted: Bø i Telemark Snap: Ltelemark Nettsted: www.landstrefftelemark.no Begrenset antall earlybird billetter i salg...

 • landstreff

  Landstreff Fredriksten

  By

  Sted: Se kart Tid: 20-22. april 2018 Nettsted: www.l-f.no   Landstreff Fredriksten er på Fredriksten Festning,...

To Top