Connect with us

Ukategorisert

Inekristine: Siste snev av Halloween

I helga hadde vi i tradisjon tro halloweenfest, og hadde det ikke vært for at lillebror var syk og begge foreldrene mine skulle stå vakt på lokalet hadde jeg også dratt, men akkurat denne helga måtte jeg være hjemme og ta vare på Mats. Sykt kjipt, for ryktene sier det var en kongefest! Edru som jeg var kunne jeg stille opp på søndag til vasking, og fyflate, essensen av øl, sprit, spy, snus og svette er en miks nesten hvem som helst kan kaste opp av, så at de fyllesyke russene som hjalp meg møtte opp og kom seg fint gjennom vaskingen skjønner jeg nesten ikke. Er det noe jeg ikke kommer til å savne med russetia må det være å tørke spy, haha.

PicMonkey Collagee

 

Noen bilder fra festen, ett bilde fra dagen etterpå når vi måtte vaske og (på bildet) plukke opp gjemte flasker og snusbokser fra uteområdet rundt lokalet. Nå blir det en stund til neste offentlige fest, også er det jo bare noen måneder til nyttårsball! Åå det blir gøy. Hva har dere gjort i helga? Flere fester rundt om i Norges russekull?

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top