Connect with us

Ukategorisert

Selger falske billetter til halloween-fest

Telemarksavisa skriver i dag om falske billetter solgt til helgens halloweenarrangement:

PORSGRUNN: Det er falske billetter i omløp til det store halloweenarrangementet i Ælvespeilet til helgen. De som har kjøpt falske billetter kan bli stanset i døren

– Vi tok svindlerene på fersken da jeg personlig kjøpte disse billettene, sier Even Ruud som er ansvarlig for arrangementet.

Billettene skal være solgt på billigsalg på Facebook. Svindlerne skal ha kjøpt lovlige billetter og selger hver billett videre til flere.

– Det betyr at det finnes flere billetter med den samme koden, sier Ruud til TA,

Han forteller at bare den første vil bli sluppet inn, mens det vil lyse rødt for dem som har kjøpt kopier av billetten.

Det er ikke bare helgens arrangement de har gjort det med, også russetreffet i Bø i april neste år er utsatt for det samme.

ADVARER

Nå går han ut og advarer dem som har kjøpt billetter på svartebørs.

– Kjøper ungdommen billetter av disse som selger billettene på Facebook og sender dem digitale utgaver risikerer de å komme i døren på arrangementet og bli nektet adgang forbi billetten er falsk, eller allerede er brukt av noen andre, fortsetter arrangøren.

Nå har vi klart å stoppe en av disse, men vet ikke om det er fler. I den forbindelse ønsker vi å gå ut med en advarsel til alle som skal kjøpe billetter til kommende arrangementer, eller allerede har kjøpt billett på “svartebørsen” eller av slike som selger de billig på Facebook.

– Billettene koster 250 kroner pluss avgifter og vi har sett billetter til både 100 og 150 kroner. Da er det klart at det er noe galt, slår arrangøren fast.

Opp til 750 mennesker er ventet til festen i Ælvespeilet hvor det blir flere DJs og show med Magnus Devold fra Ylvis.

BAKMENN I OSLO

Foreløpig er det kun oppdaget ett tilfelle av billettsvindel, men arrangøren ser ikke bort fra at det kan være flere falske billetter i omløp.

– Det kan være muligheter for at det finnes flere selgere der ute, for øyeblikket vet vi bare om en. Vi kommer til å anmelde alle forsøk på forfalsking av billetter, og håper at dette kan stoppe og at folk er mer oppmerksomme på å kjøpe billetter av andre.

– Slik vi har forstått det nå, sitter det en bakmann fra Oslo, og en selger i Skien, avslutter Ruud.

Les originale artikkel HER

Bilde faksmile fra TA.no

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top