Connect with us

Musikk

Se video fra TIX sin elleville russefest på Sentrum Scene!

Foto: Mats Grimsæth Photography / matsgrimseth.com 

 

Andreas «TIX» Haukeland er utvilsomt en av årets mest etterspurte artister blant russen, og har sanket millioner av avspillinger på låter som «Oljebarna», «Grabbarna Grus», «Agrabah», «Habbo Club» og «Fairytopia». 22-åringen fra Bærum har vunnet utallige kåringer for russen, som Årets Buss, Årets Rigg, Årets Låt og Årets Live, og har i tillegg en platekontrakt i Tyskland med Kontor Records på CVen. Han er fast turné-DJ med Staysman & Lazz, og har spilt for et fullstappet Rockefeller, samt på samtlige VG-Lista-konserter siste året.

14. mars gjennomførte TIX noe som ingen andre har fått til. På kun fire uker arrangerte han egenhendig historiens største russekro i Oslo, til ære for sin største satsebuss Oljebarna 2015 og resten av årets russekull. 1750 russ kom reisende fra hele landet, og konserten ble omtalt som et eget landstreff. Billettene ble solgt på svartebørs for opptil 1000 kroner mer enn ordinær pris. Showet var helt spektakulært og ikke minst: UTSOLGT!

– Avgjørelsen om å arrangere en såpass stor konsert var veldig spontan, men det er en idé jeg har hatt i bakhodet lenge. Hvert år samarbeider jeg med hundrevis av fantastiske russ, så i år ønsket jeg å gi noe tilbake for å vise hvor mye jeg setter pris på dem. Ikke minst var konserten en viktig markering for musikkbransjen og de fremtidige russekullene, hvor jeg fikk vist hva teamet mitt og jeg er gode for,  forteller TIX til Russ.no.

Totalt fem kameracrew var på stedet og den offisielle aftermovien er laget av Twins Productions. Supportartister for kvelden var The Pøssy Project, HEUX, Bek & Wallin, Alphabeat & Russekongen.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top