Connect with us

Musikk

Se Justin Bieber dekket av sugemerker

 

Til tross for senere tids forsøk på å styre unna sitt bad boy-image, er Justin Bieber tilbake i barisen når han i august trer inn i rollen som knivslikkende forsidegutt for magasinet Interview. Mest oppsiktsvekkende er likevel de ange sugemerkene han har på kroppen, som ser ut til å stamme fra behandling med sugekopper, eller såkalt «kopping».

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

I intervjuet snakker Justin blant annet om sitt nye album og kjærligheten for biler, før han dessuten plugger sin nye selfie-app, som vi regner med vil bli å finne på alle unge pikers iphoner om kort tid.

“Jeg har faktisk hjulpet til med å starte en app som heter Shots. Det er en selfie-app, og mer eller mindre en anti-mobbing-app. Du kan legge ut bilder, og det er ikke noen kommentarer eller dislikes. Du kan bare like bildet og følge vennene dine. En haug med kjendiser bruker den, og det er en veldig trygg plattform. Det er en av de raskest voksende appene akkurat nå.”

 

justin-bieber-interview-1 justin-bieber-interview-2 justin-bieber-interview-3 justin-bieber-interview-4 justin-bieber-interview-5 justin-bieber-interview-6 justin-bieber-interview-7 justin-bieber-interview-cover

justin-bieber-interview-7

justin-bieber-interview-6

justin-bieber-interview-5

justin-bieber-interview-3

justin-bieber-interview-2

justin-bieber-interview-1

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top