Connect with us

Ukategorisert

Samler over 1000 russ i en båt for å feste i to dager!

 

For første gang noensinne kan russen på vestlandet nå glede seg over et nytt og storslått tilbud før årets russefeiring setter i gang om få måneden – Partycruise til Hirtshals med blant annet Tix & The Pøssy Project som headlinere.

I to døgn skal russen feste, quizze og leke ombord i en Fjordline-båt, som plukker opp russen i både Bergen og Stavanger 11. februar. Ikke uventet har cruiset vist seg å være populært.

Etter å først ha makset kapasiteten på det man først trodde var 600 billetter, har arrangøren MultiEvent nå fordoblet til 1200.

– Vi har solgt godt, men på grunn av økningen i er det fortsatt en del ledige plasser igjen på cruiset, sier daglig leder i MultiEvent Øyvind Riibe til Byas.

Han kan dessuten fortelle at det har blitt leid inn ekstra vakter som skal sørge for at alt går bra for seg

Lokalavisa har også slått av en prat med Russepresidenten hos Akademiet i Stavanger, Ruben Våga, som er spent på den det nye festkonseptet.

– Mine forventninger til russecruiset er store. To døgn med festing på en båt, det må bare bli bra. Samtidig må de levere et godt opplegg hvis de har planer om å fylle båten ved en senere anledning, forteller den forventningsfulle russepresidenten til Byas.

 

 

Dette er partycruisets foreløpige line-up:

 

TIX & THE PØSSY PROJECT

MAX STERN

BEK & WALLIN

HEUX

RT KONGEN & ALPHABEAT

DJ KVAMVOLD

DJ AXEL MORRIS

DJ ANDY SENSE

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top