Connect with us

Ukategorisert

Maddekk: Russestress

Yo!

For tiden er det ikke veldig mye som skjer, eller det blir kanskje litt feil å si, men ikke veldig mye spennende. Det er faktisk veldig mye stress med å fåalt klart og ikke minst det pengepresset mange bussruss sitter på. Det er jo masse penger som skal inn på en konto, helt sykt hvor mye man kan bruke på 1 måned. Men i slutten av April tror jeg de aller fleste av oss er dødssgira og tenker den 17.mai at absolutt alt var vært det.
I tillegg til bussjobbing, dugnader og annet pengestress er spørsmålet “hvor befinner jeg meg før og i russetiden?”. Helt ærlig, så har jeg null peiling på hva jeg skal være med på. Dekknavnsfester, den offisielle dekknavnskåringen, tryvannsstress og ikke minst landstreffet i Stavanger/Lillehammer. Hva skal man delta på? For hvert eneste ting øker eget budsjettet, alt dette blir masse penger selv om man mest sannsynlig ikke vil angre. Hvor mange minner sitter man ikke igjen med når russetiden er over? Hvis man husker noe i det hele tatt.
Det er sykt mye å gjøre og sykt mye penger å tenke på, men enda mer å glede seg til. Et dødskjedelig innlegg som handler om de uinteressant tankene mine, jippi sjukt gøy å lese om??

Chicas på russedugnad. Neste gang blir det mye bedre bilder, lover!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top