Connect with us

Russ

Russen blir fersket i sengene på Ikea

 

Hele 12.000 mennesker har meldt interesse for førstkommende torsdags uofisielle gjemsel på Ikea-Slependen, et arrangement ledelsen på senteret ikke akkurat ønsker velkomment med åpne armer.

– Det er vanskelig å ha oversikt, så det kan skje. Men vi ønsker ikke at folk leker gjemsel her av sikkerhetsmessige årsaker, sier varehussjef Jens Listrup til Oppland Arbeiderblad.

En annen mai-trend Ikea derimot ikke har nevneverdige problemer med, er russ som sover i sengene i soveromsavdelingene deres. Overraskende nok tar Listrup påfunnet med stor ro.

– Et Ikea-varehus er jo et sted vi vil at folk skal prøve varene. Russen skal snart flytte hjemmefra, og det er bare bra at de prøver sengene.

Er du en av de som ikke klarer å holde deg til bare soving, er møbelgiganten på den andre side ikke like positiv. Med jevne mellomrom tar Ikea nemlig elskovslystne par i sengene sine!
– Da sier vi at de må fortsette et annet sted. Både med tanke på andre kunder, men også av hensyn til dem selv, avslører Ikea-varehussjef Odd Rune Bjørge i Bergen til NRK.

More in Russ

To Top