Connect with us

Ukategorisert

Russemesse for Russ 2016

Søndag 1. feb samles over 1200 av neste års russekull på Sentrum Scene i Oslo for å få med seg det offisielle infomøtet for russetiden 2016.

Nå er det endelig DIN tur!

På Russemessen får du vite all den viktige infomasjonen nødvendig for å planlegge din russetid! Russen starter planleggingen av russetiden tidligere og tidligere hvert år, og det er allerede svært mange 2016-russ som har begynt å organisere seg og planlegger alt ifra dugnader, til innkjøp av kjøretøy, design av tema m.m. Men på et såpass tidlig stadie er det mye å sette seg inn i og mange valg å ta. Søndag 1. februar samles derfor over 1.200 kommende russ på Sentrum Scene hvor de får møte noen av de største og viktigste aktørene innen russetiden. Messen starter med et stort show hvor det blir avholdt presentasjoner fra flere av de største russetreffene og leverandørene i tillegg til viktig og nyttig informasjon fra ulike organisasjoner/instanser med råd og veiledning om regler og retningslinjer for russetiden.

Er du russ i 2016 er Russemessen et absolutt “must” å delta på. Og best av alt, det er helt gratis! Messen er selvfølgelig åpen for både bussruss, vanruss og enkeltruss.

NB: Det er få plasser igjen så meld på din russegruppe nå for å sikre dere plass! Påmelding gjøres gratis her: http://bit.ly/RussemessePamelding

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top