Connect with us

Russ

Porsgrunn-russ lager humor av terrortrussel

 

I november ble en person arrestert etter å ha sendt terrortrusler til Porsgrunn videregående skole. Slikt er selvfølgelig umulig å overse når russen skal lage revy . Siden ingen kom fysisk til skade, og trusselen var ment som en spøk, mener de det er innafor å inkludere den nyhetsverdige episoden i årets «Lykkeruss»-forestilling.

 

– Hehe. Vi regner med at det var noen som trengte mer tid på å lese til eksamen i samfunnsfag. Da er det jo greit å avbryte skoledagen med at bevæpna politi stormer skolen, spøker revysjefene i et intervju med Porsgrunns Dagblad.

 

Revyen settes opp i mars, og det kommende russekullet er allerede i full gang med å øve inn de forskjellige innslagene. Selvfølgelig er det ikke bare terrortrusselen som står i fokus. Skien- og Bamblerussen er som alltid fritt vilt, og 1.- og 2. klassingene på skolen slipper selvfølgelig ikke unna. Enkelte lærer skal også få kjørt seg.

 

– Men vi velger å tenke nytt, og dropper parodiene på lærere som er gjort tusen ganger før. I denne russerevyen skal vi ikke henge ut noen. Også blir det noen sketsjer med både nasjonal- og internasjonal appell. For eksempel sjekkeappen Tinder. Men vi kommer til å tone ned fokuset på sex og fyll, fastslår revysjef Oda Breili Smørholm.

 

I alt er 55 russ med på forestillingen «Lykkerus», og billettsalget begynte denne uken.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top