Connect with us

Ukategorisert

Plutselig ville «alle» lage ny russelåt til Netflix & Chill 2016

 

Konflikten mellom russebilen «Netflix & Chill» og DJ Salti har fått mye spalteplass de seneste dagene, men nå kan gutta fra Os endeligsett fram i mot å begynne russetiden med en egen låt de er fornøyd med.

I etterkant av omtalen i både Midtsiden og Bergensavisen, ble russebilen kontaktet av over 20 produsenter og russ på større busser som ville lage ny låt til dem billig eller gratis, skriver Midtsiden.

– Det har vært veldig hyggelig med så mye støtte, og det er nesten sånn at vi har fleipet om at vi kan gi ut et album til våren, ler Vu Pham Vo, Simen Moesgård, Steffen Ljosheim, Torstein Ask, Jøran Helland, Birk Kvalvåg, Anders Kolle og Johnny Harald Vågen fra Netflix & Chill i et intervju med lokalavisa.

Nå satser de på å ha fire låter innen russefeiringa starter for fullt. Blant dem som har steppet oppp med en gratislåt er Lydar Media Group i Bergen.

– De satser på mest mulig egen produksjon, og en av de som jobber ved studioet, Chris Nesse har produsert for oss. Vi er kjempefornøyd med låta, forteller gutta til Midtstien.

 

Den splitter nye låta kan du høre her:

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top