Connect with us

Russ

Planlegger å løfte russetoget mange hakk

 

I Sandefjord mente den forrige 17.mai-komiteen at russen ikke tilførte borgertoget tilstrekkelig med innhold og underholdningsverdi, og anbefalte derfor å fjerne russen fra neste års tog. Utestengelsen har nå gjort russen på Sandefjord VGS ekstra ivrige på å lage et bidrag som vil bli et verdig punktum på borgertoget.

– Vi skal prøve å få lov til å gå. Da må noe gjøres. Det er ikke gøy å stå og se på kun bakfulle ungdommer som gjør ingenting. Målet er å få flest mulig russ med på alle arrangementene, også russetoget, sier den nyvalgte russepresidenten, Fredrikke Sofie Werge Bøyesen (bildet) i et intervju med Sandefjords Blad.

Lokalavisa avslører at det nå til og med har dukket opp et eget verv for oppgaven i russestyret.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her
Nytt for året er dessuten at skolen arrangerer foreldremøte.

«Foresatte skal kunne senke skuldrene når de får høre om det gode samarbeidet mellom elevene, skolen og politiet, som skal legge til rette for en trygg russetid. Møtet avholdes i skolens forum onsdag 28. oktober klokka 18,» skriver avisa.

– Vi vil oppfordre elevene til ikke å gjøre ting som vil ødelegge for dem senere. Hvert år er det noen som «driter» seg ut og får noe på rullebladet. Det er fort gjort å bli litt ubetenksom når man får på seg uniformen. Heldigvis er det mange år siden vi har hatt store skader. Vi liker å tro at det gode samarbeidet bidrar til en mer fornuftig feiring, sier en av russekontaktene ved skolen, Hjørdin Torsvoll.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top