Connect with us

Ukategorisert

Os-russ føler seg lurt av DJ

 

Russelåter har blitt big business, men ikke alle ender opp like fornøyde som denne gjengen. I Os har Midtsiden snakket med gutta på russebilen Netflix & Chill, som føler seg lurt etter å ha kjøpt låt fra en bergensk DJ.

Ifølge avisa møtte gjengen den omtalte DJ-en i forkant av bilens slippfest i november. En uke før låta skulle være ferdig, fikk de høre et utkast de likte. Da de fikk den endelige versjonen – dagen før festen – var det derimot en helt annen låt, og uten teksten de først hadde blitt tilsendt.

Låta ble spilt på slippfesten, men Netflix & Chill-guttene var ikke fornøyd. Heller ikke opplastingen til Spotify ble utført som bestilt, skriver Midtsiden.

Etter å ha hørt rykter om at DJ-en tidligere hadde benyttet seg av gjenbrukt låtmateriale, brukte de appen Shazam til å spore opp en låt som var overraskende lik dere egen. Damian R. Santo’ «Fucking Jump».

Konfrontert med avsløringen lovet DJ-en til slutt pengene tilbake, men etter gjentatte purringer har ikke gjengen hørt noe mer. Midtstien har fått tak i DJ-en, som ikke vil uttale seg. De skuffede Os-guttene lurer nå på om flere russ har blitt utsatt for samme svindel.

– Det er nye russekull fra år til år, og det skal nok mye til for at noen blir tatt for svindel og plagiat. Men jeg synes ikke at DJ-er skal få holde på på denne måten, sier kompisgjengen, som nå vurderer å politianmelde DJ-en.

Les hele saken HER.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top