Connect with us

Russ

Oppdalsgutta ble Santana 2016

 

Sør-Trøndelags eneste russebuss befinner seg i Oppdal, og har passende nok vært kjent som Oppdalsgutta 2016. I lørdag var det derimot endelig dekknavnsipp, hvor kompisgjengen feire overgangen til Santana 2016.

Opdalingen var på plass for å dekke dagen, og intervjuet flere av de involverte på bussen. 10 av guttene var i sommer på ferietur til øya Kos, og der kom de i kontakt med andre jevnaldrende som var der på busstur. I Oppdal har det vært vanlig med russebil, men gutta på Santana ønsker altså mer ut av russefeiringen.

 

– Vi ønsker å sette en ny standard for russetiden i Sør-Trøndelag, sier bussjef Tomek Sobczyk til lokalavisa.

 

 

Bussen består av elever fra både tudiespesialiserende, påbygg og idrettsfag, inkludert en del alpinister som dessverre blir nødt til å prioritere trening framfor mye av festingen.

Hele bussen har signert en avtale om å ikke fortelle om budsjettet, men avslører at de har brukt flere hundre tusen. Penger som blant annet blir tjent inn gjennom dopapir-salg og jobbing på Skifer i vinter. Russedress har dessuten sponset alt av klær.

Santana 2016 blir å finne på Tryvann, russetur til Sälen i november, landstreffet i Stavanger og i Trondheim, melder Opdalingen.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top