Connect with us

Ukategorisert

Nå fjerner de sexknutene

 

Holmestrand-russen fikk mye oppmerksomhet da 16 av 25 lokale knuteregler i år dreide seg om sex, klining eller nakenhet, og nå har russen valgt å fjerne alle sammen bortsett fra én.

– Vår intensjon var aldri å skape et kroppspress eller et prestasjonspress, og vi har heller ikke tenkt over at så mange av våre knuter kunne bli oppfattet på en slik måte. Dette har skapt et veldig negativt syn på Holmestrand-russen. Dette er veldig beklagelig og gjenspeiler ikke våre holdninger og verdier. Vi legger oss flate og fjerner knutene, skriver knutesjefene Henrik Gregersen og Guro Finden Bamrud, og president Bettina Huun i en pressemelding.

Jarlsberg Avis har snakket med rektor Heidi Hammervik, som  hadde ikke sett de lokale russeknutene før hun leste om dem på nettet. Vanligvis går hun gjennom knutereglene før de blir fastsatt, og forteller at hun ble forskrekket av årets innhold.

– Jeg skal ikke gå inn og bestemme hva de skal ha, men jeg kan gi råd og veiledning, sier Hammervik, som blant annet gikk langt i å be om fjerning av disse tre reglene:

Ha 7 forskjellige sexpartnere på 7 dager
Ha sikker sex med to personer med samme fornavn på en kveld
Sikker sex på skolens område i skoletiden

– Selv om de er over 18 år trenger de kanskje noen råd om hva som er lurt og ikke, forteller Hammervik til Jarlsberg Avis.

Den éne knuten russen valgte å beholde har hun nok derimot ingenting i mot. Det er nemlig veldedighetsknuten som oppfordrer all russ til å vippse minst 30 kroner til Kreftforeningen.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top