Connect with us

Ukategorisert

Julienaa: Mitt første innlegg som russ 2015!

 Hei ♥

 Mitt navn er Julie Nagel og jeg er 18 år gammel. Jeg er fra Drammen og jeg driver med mote blogg på fritiden for det meste. Jeg blogger på blogg.no under navnet www.Julienaa.blogg.no,kan hende du har sett meg der hvis ikke er det bare å ta en titt! Jeg er så heldig at jeg har fått oppdraget å blogge for russ.no helt frem til mai! Jeg har aldri blogget om noe lignende før, så jeg ser frem til å kunne dele min russetid og prosjektet vårt på bussen helt frem til vår russetid ♥

Jeg er på en russebuss i 2015 som nylig har sluppet dekknavn, vi går under navnet The Lunatics 2015. Hvem er vi egentlig? Jo det er nettopp det jeg skal fortelle deg, vi er 22 jenter fra Drammen. Som har kjøpt en leddbuss som vi skal rulle hele veien til Landstreffet i Stavanger, Tryvann og Landstreffet Fredriksten. Ses vi? Såklart vi gjør det! ♥

15265_260822864129010_8745978357388171777_n

Hva står vi for?

 Noen gang hørt om lunatics? Ikke? Da må vi beklage for at vi ikke har introdusert oss, men det er fortsatt lurt å holde avstand. Lysene har kanskje skurret og du har hatt følelsen av at noen følger etter deg i mørket? Vi har ventet lunt i skyggene av Norge, men året er 2014 og vi har kastet pillene våre på vei mot RT15. Men slapp’a medruss, vi skal holde oss på bakkenivå.. Inntil videre. Denne jentegjengen trengte en ganske insane beskrivelse, etter en haug av forslag kom vi frem til “The Lunatics”! Før i tiden tok mennesker dette ordet veldig alvorlig, men med tiden er det også blitt en vennlig spøk. Lunatics er tåpelige, uforutsigbare, gærne, glade og farlige – på en og samme gang. Det handler litt om å ta et tak og leve akkurat som du vil – vi vil sitte igjen med en haug av sjuke tilstander vi kan se tilbake og le av dagen derpå. Ordet luna refererer til månen og gudinne(r). Luna er kategorisert som en synlig gudinne. Og det er nettopp derfor vi regjerer om natten Alle jentene er utrolig spente på hva som er i vente! Vi har jobbet og slitt oss ut for å få til den beste russetiden, men det er ikke over enda. Vi har så vidt begynt, hva vi har i vente kan jeg ikke si. Men det er virkelig verdt ventetiden frem til mai! ♥

Vår facebook side; https://www.facebook.com/thelunatics2015?fref=ts

Youtube; https://www.youtube.com/watch?v=EJ4jLFS9EmQ

Instagram; http://instagram.com/thelunatics2015?modal=true

Mine tanker om russetiden

Jeg vet at russetiden vil bli en opplevelse for livet, noe man alltid vil ha som et sinnsykt minne. Bare det at vi i Norge er de eneste som får oppleve dette er jo rått, russetiden har blitt en tradisjon for oss nordmenn. Tradisjonen som har tatt av siden våre federe var russ, men det er vårt siste år. Vi jobber hardt for pengene og dette får vi ikke gratis. Derfor ser jeg ikke feilen i at vi bruker masse penger på busser og lyd når det er våre dugnadspenger vi bruker? Alle sier dagens ungdom er bortskjemte og tenker ikke på annet enn russ. Er det så rart? Det å ha noe å se frem til, det å lære seg å spare penger og hvordan økonomi fungerer i dagens samfunn. Dette er jo bare positivt, så lenge du klarer å henge på skolen samtidig da selvfølgelig! Russetiden er tiden med frihet, friheten gjør oss beruset, hverdagens plikter er glemt. Ser jeg frem til dette, gjett om!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top