Connect with us

Ukategorisert

Vegard: Mitt første innlegg som russ 2015

Hei! Mitt navn er Vegard Harm, jeg er 18 år og bor i Stokke.
Mange av dere (alle) vet sikkert hvem jeg er. Jeg har Norges mest fulgte vine-konto, med hele 400.000 følgere, jeg har også en instagramkonto hvor jeg legger ut bilder av meg selv som er ekstremt overredigerte og jeg ser egentlig ikke slik ut i virkeligheten.
Livet mitt består av venner, mat, russebuss, skole og sosiale medier.

Jeg skal blogge for russ.no helt frem til Mai, noe som blir veldig gøy. Jeg er på en russebuss som heter NOVACANE 2015, og er kjempe happy for det. Det er en jentebuss, altså, jeg er den eneste gutten og jeg kunne ikke hatt det bedre. Vi er å se på de fleste treffene som Landstreff Stavanger, Landstreff Fredriksten osv..
Vi gleder oss til fyll, samleie, spying, krangling og ikke minst rulle med den søte bussen vår.

meg10307410_597781373652235_3166354882851892913_n

Det første bilde er av meg som ser bra ut, og det andre er av logoen til min russebæss. Vi heter Nocacane2k15 på insta.

bilde (24) IMG_9192 (1)

 

 

Følg meg på instagram – vegardharm

Slenger med den kleineste vinen jeg noen sinne har laget, men det er også den mest populære av over 1000 vines.

Jeg kommer til å legge til en Vine I slutten av innlegget helt frem til mai!

Da sier jeg som alle de keegeste gutta på skolen min sier: SNAKKAS I RT.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top