Connect with us

Ukategorisert

Åsne: Mitt første blogginnlegg som russ 2015

Hei alle kommende russ!

Dette er mitt første blogginnlegg på russ.no, og en ganske ny opplevelse for min del. I motsetning til flere av mine bloggkolleger her inne, har jeg ingen bloggerfaring fra før – men jeg gleder meg veldig til det kommende året! Jeg skal ta dere med på oppturer og nedturer, fortelle om mine forberedelser til russetiden og la dere bli bedre kjent med meg og russebussen jeg er en del av.

Mai

Mitt navn er Åsne Solberg Jørgensen, jeg er en 17 år gammel jente fra Lillehammer. Jeg går nå mitt tredje år på NTG sin håndballinje, og trives veldig! Hverdagene mine er derfor fulle av trening, skole og litt jobbing om jeg får tid til det. Heldig som jeg er, er jeg også nestleder på bussen min, som såklart tar endel tid♥ 

De fleste som er på buss har vel planlagt nå i et, to, kanskje tre år, og gledet seg enda lenger! Jeg begynne virkelig å innse at russetiden er like rundt hjørnet når 2015 kullet slipper dekknavn, mens russekort og russebukser blir bestilt. Jeg gleder meg såå til det er vår tur, og jeg vet dette året kommer til å bli helt legendarisk!

Bloggern-001
Fineste bussjentene på møtet i går, dere må ikke gå glipp av @Lillehammerjentene2015 på instragram!

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top