Connect with us

Ukategorisert

Maddekk: I min handlekurv

 

Det er ikke så altfor mye som skjer og derfor veldig vanskelig å finne noe å blogge om. Det eneste er at det er masse på skolen og mye som skulle skjedd i Mai-måneden skjer fremover nå. Jeg har blandt annet sejson del 2 på Torsdag. Uff, gruer meg helt sinnsykt – har et ganske høyt krav til meg selv, så gjenstår bare å se om jeg får det til. Det skal skje!

Dere skal få slippe å høre mer om skolen. Det er så mye jeg vil ha i russetiden og nå har jeg satt sammen litt av de få tingene som allerede ligger i handlekurven min. Jeg og DU som er russ i år må huske å designe eget russekort innen 1.nov – hvis du ikke allerede har gjort det. Aner ikke hva som skal skrives. Her har dere det som er i handlekurven min for øyeblikket:

121212

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top