Connect with us

Ukategorisert

Martin Garrix til LS!

Første artist til LS2015 er klar!

Så du han på Hove i sommer? Der fikk han terningkast 6 av NRK P3. Hørte du at han spilte på LS2014? Der fikk han terningkast 100 av russen! 18 år gamle Martin Garrix har vært en av de mest etterspurte artistene til LS2015, og han er uten tvil en av de mest talentfulle og hotte artistene der ute. Med en av de siste års ALLER STØRSTE hitter er vi stolte av å kunne fortelle at du skal få se unggutten LIVE på LS2015!

“Animals” har ALLE nynnet på i snart et helt år. Den nådde topp 10 på hitlistene i over 12 land, og den runder hvert øyeblikk vanvittige 361 millioner visninger på Youtube (ja, du leste riktig!). På Spotify smiler låten pent med over snart 130 millioner streams. Den solgte også til gull i USA, som ikke er bare bare. Jeg tror ikke vi trenger å si noe mer. Sjekk ut låten så skjønner du greia. Martin Garrix lager ikke bare god musikk, men reiser også verden over og DJ´er for den store gullmedalje. Han har spilt på Tomorrowland, Mysteryland, Ultra Music Festival, Wonderland, Creamfields, Electric Daisy Carnival, Coachella og på mange flere av verdens største festivaler og konserterhus.

“18 år gammel og 361 millioner views på Youtube. WOW!!!”

Når det kommer til musikkproduksjon er Martin Garrix både et arbeidsjern, og et geni. I 2013 gav han ut en haug med gode låter, blant annet “Wizard”, som bare etter en uke fikk over 3. millioner visninger på Youtube!! I 2014 har han allerede rukket å gi ut singlene “Helicopter”, “Proxy”, “Tremor”, “Gold Skies”, og “Turn Up The Speakers”, hvor han har samarbeidet med blant andre Firebeatz, Dimitri Vegas and Like Mike, Sander van Doorn og Afrojack. I år kan vi vente i spenning på “Set Me Free”, “Musicbox”, “Virus”, “Oussama” og “Lion” som pent har med seg gjester som Dillon Francis, Hardwell, Tiesto og mange flere. Om vi gleder oss? GJETT DA!

Med alt dette sagt er det noe som er helt sikkert: Martin Garrix kommer til å filleriste Landstreff Stavanger, og med flere tusen som synger med på Parkscenen kan vi nesten garantere deg gåsehud fra topp til tå. Hold deg fast, Garrix er på vei mot LS2015! Vi hoppes.

Les mer om Martin Garrix her!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top