Connect with us

Musikk

M.I.A. om ekskjæresten: «Diplo var sjalu på suksessen min»

 

Det er ikke lenger enn et par uker siden Diplo la ut et bilde på Instagram av seg selv med ekskjæresten M.I.A. og teksten “best friends forever”. Nå sier noe oss at Mad Decent-sjefen nok angrer på akkurat dette, etter at den britiske rapperens ikke akkurat framstiller forholdet deres på samme måte i et nytt intervju med Rolling Stone.

Anledningen bak magasinpraten er 10-årsjubileumet for M.I.A. sitt klassikerutnevnte debutalbum «Arular», og minnene hennes fra tiden med den verdensberømte DJ-en/produsenten er mildt sagt dårlige.

 

Utdrag av intervjuet med Rolling Stone:
Da det skjedde for meg [USA-gjennombruddet], var jeg sammen med Diplo, og han pisset mer eller mindre på alle gode ting som skjedde. Jeg klarte ikke  nyte det, fordi hvis jeg var på forsiden av et magasin, sa han “Hva vil du gjøre, være på bordet i venteværelset til en tannlege? Er det det et magasin er til for? Det er corny, jeg gjør ikke magasiner.»

Da jeg signerte med Interscope, knuste han bokstavelig talt hotellrommet mitt, og knuste alle møblene fordi han var så sinna for at jeg ble plukket opp av et stort plateselskap, og at det var den teiteste tingen i verden som kunne skje. Så i de to hele årene jeg var sammen med ham, lot jeg ham bare diktere. Jeg lot denne mannen diktere for meg hvordan alt jeg opplevde i USA var helt irrelevant. At det ikke betydde noe som helst. Så det var ganske rart for meg. 

Det er bare nå som jeg ser tilbake på det i 2015, at jeg kan se at han bare var sjalu, og ikke kunne vente med å bli bestevennen til Taylor Swift og date Katy Perry. Men på den tiden trodde jeg på ham. Jeg bare følte at han hadde rett, og at han var en slags politisk, rettferdig person med verdier. Jeg forstod ikke at det bare var sjalusi.

 

I relaterte nyheter er Diplo i dag aktuell med den nye videoen til Major Lazer-singelen «Lean On», som assisteres av franske DJ Snake og den danske sangerinnen MØ.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top