Connect with us

Russ

LS2014 – Recap video

Bli med tilbake til Landstreff Stavanger 2014!

Når Nicky Romero beskriver Landstreff Stavanger som kanskje villere enn Ultra Music Festival i Miami har du god grunn til å trekke på smilebåndet. For kun 5 dager siden stod dere på LS2014. Du, nesten 13.000 andre russ og 31 artister kom til Stavanger for samme grunn; å få oppleve helgen man har gledet seg til i evigheter.

 

Dagene gikk egentlig alt for fort. På et blunk var søndagen der. Dere dro, artistene dro, alle dro og Landstreffet var plutselig helt tomt. Scenene ble tømt, musikken ble skrudd av, bussringene ble til luft og Landstreffet ble stille. Men vet du hva? Vi dro alle hjem med en god følelse i magen og med sekken er full av gode minner som vi kan snakke om lenge. Det er de øyeblikkene og den følelsen vi jakter etter. Helgen var over på et blunk, men man glemmer det ALDRI!

For å ta vare på det dere nettopp har opplevd har vi prøvd å skru tiden tilbake med film nummer to fra Landstreffet. Ta en titt på Recap #2 under og bli med tilbake til helgen vi håper dere vil huske for alltid! Takk til dere alle, dere er best! #mittLS

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top