Connect with us

Musikk

Hest sendte Admiral P på sykehuset

Hest er ikke alltid best! Admiral P er vant til å holde «Hodet Kaldt», noe som heldigvis også var tilfellet da reggaestjernen denne helgen havnet i dramatisk ulykke ved Østby i Hedmark.

Den norske artisten var på vei til en spillejobb i Sverige søndag ettermiddag, da bilen han satt i sammen med sin faste DJ Daniel «Lion» Midskogen og manager Daniel Langleite plutselig ble truffet i siden av en løpsk hest med vogn.

– Den løp rett inn i passasjersiden og knuste hele høyresiden på bilen og vinduet. Vi hadde null sjans til å stoppe. Admiral P satt på den siden og fikk en del glass og kutt i ansiktet, forteller Langleite i et intervju med VG.

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Blodig T-skjorte

Sangeren ble senere sendt til sykehuset for å sy noen sting, mens de to andre i bilen slapp unna med skrekken. Hesten pådro seg også skader under smellen, og måtte ifølge politiet i Hedmark til dyrlegen.

I etterkant av ulykken la Admiral P ut et bilde på både Facebook og Instagram av sin blodige, hvite T-skjorte sammen med følgende budskap:

 «Bilulykke med en hest. Takk og pris at det går bra med oss. Man vet aldri når det er din tur. Ikke kast bort tiden din på unødvendig tull. Give Thanx for life and take care!».

Ny video

Fredag slapp Admiral P musikkvideon til sin nye singel »Hodet Kaldt», som tar for seg hvordan det er å være ung og føle seg annerledes.

– Jeg ville lage en video som handler om at selv om man føler seg ensom, rar og annerledes så er det mange andre som har det helt likt som deg der ute et sted. Det gjelder bare å holde hodet kaldt, for en dag vil man møte andre som er like rare og annerledes, og så er man ikke så ensom lenger, forteller regissør Eigil Langemark.

Se den nye videoen her!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top