Connect with us

Landstreff Stavanger

LINEUP – LS2015!

29 artister klare for Landstreff Stavanger!

Etter måneder med artisttips, rykter, venting og hvisking i gangene er det endelig klart for å presentere Landstreff Stavanger 2015 i sin helhet. I dag ble årets lineup og hele programmet for LS2015 presentert på Toppmøtet, til stormende jubel fra de fremmøtte. Artistene ble også lansert på vår Facebook-side, takk for alle likes og kommentarer. Kjempestas med så gode tilbakemeldinger fra dere!

Hele 29 artister kommer til LS2015. Vi sparer aldri på kruttet! Målsetningen er å hvert år utvikle Landstreffet et steg videre, og vi føler igjen at vi tar arrangementet til enda et nytt nivå og presenterer et av de største artistprogrammene noensinne, målt i antall musikksjangere og størrelse på artistene.

Vi har samlet kremen av norske artister, samt det hotteste av internasjonale artister. Vi lanserer artister med lang tradisjon på Landstreffet, andre som er nye hos oss – men som alle kjenner fra før, og ikke minst så krydrer vi hele programmet med noen saftige nykommere. Ta en titt på lineupen under, og gled deg til andre helg i mai!!

VI ER STOLTE AV Å PRESENTERE ÅRETS LINEUP TIL LANDSTREFF STAVANGER:

Martin Garrix (NL)
Kygo (NO)
Afrojack (NL)
Schoolboy Q (US)
Tinie Tempah (UK)
Nero (UK)
Karpe Diem (NO)
DVBBS (CAN)
OnklP & De Fjerne Slektningene (NO)
Matoma (NO)
Gorgon City (UK)
Bassjackers (NL)
Carnage (US)
Thomas Jack (AUS)
Otto Knows (SE)
Arif (NO)
Store P (NO)
Sondre Lerche (NO)
Maverick Sabre (UK)
Matthew Koma (US)
Coucheron (NO)
Jay Hardway (NL)
M4SONIC (AUS)
Milkman (US)
Yellow Claw (NL)
Thomas Stenström (SE)
Juicy (NO)
Yoguttene (NO)
Postgirobygget (NO)

Artistene skal opptre på 7 forskjellige arenaer under årets festival, blant annet Parkscenen, Amfiet og Club:LIVE. Alle artistene tar turen til tidenes festival og ikke minst Norges største russetreff. Er du en av de heldige som har billett til det eneste russetreffet som er utsolgt hvert år? Lås den inn i safen og pass godt på nøkkelen. LS2015 vil du IKKE gå glipp av! Vi ses på Landstreff Stavanger fredag 8. mai! Husk svømmebriller, vi skal bade i verdens beste musikk!

Vi ses 8. mai på LS2015! #mittLS

Les mer om alle artistene påwww.landstreff.no/artister

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Landstreff Stavanger

To Top