Connect with us

Landstreff Stavanger

KYGO TIL LS2015!

Andre artist til LS er klar!

Han har den siste tiden dominert Youtube, Spotify, Soundcloud og alles musikklister med sine fantastiske remixer, og stått på scener i Amsterdam, Los Angeles, New York, Barcelona, London og Paris. Nå står endelig STAVANGER for tur. Det er med ikke rent lite stolthet vi kan kunngjøre at selveste KYGO kommer til LS2015!

Kyrre Gørvell-Dahll, eller Kygo som de fleste kjenner ham som, har siden 2012 lekt seg med musikk, men karrieren tok for alvor fart etter remixen av Ed Sheerans ”I See Fire”. Siden den gang har han rundet over hundre millioner avspillinger på SoundCloud, opparbeidet seg en global fanskare, og spilt på STORE scener i både Europa, Amerika og resten av verden. I år signerte også bergenseren med Sony Music, et av verdens største plateselskap. Da vet du at musikken din er midt i blinken.

RUSS 2016? BLI MEDLEM OG VINN LANDSTREFFBILETTER FOR HER

Når Coldplay selv ber Kygo om en remix, er det ingen tvil om at han gjør noe riktig. 23-åringen har spilt piano hele livet, men var solgt da han for noen år siden oppdaget elektronisk musikk. Forbildet er Avicii, og det tok ikke lang tid før Kygo selv fikk overta for idolet under TomorrowWorld i sommer. Til nå har han holdt seg til å remixe andres låter, men slapp sin første singel ”Firestone” 1. desember som klatret rett til topps på Spotify. Han ble dessuten kåret til ”Årets nykommer” under P3 Gull til full applaus. I sommer ble stjerneskuddet også første nordmann etter Ylvis som toppet VG-listen med superhiten ”Younger”, som sammen med Seinabo Seys vakre vokal fikk oss til å glemme alle bekymringer, og rave i slo-mo.

Det er dessuten ikke bare musikken til Kygo som gir oss tropefeber, bergenseren stod også på årets liste over Norges 33 mest sexy menn. Hatten av, og hawaiiskjorta på! Om ikke mange månedene står Kygo foran DEG på Landstreff Stavanger, så forbered deg på mental palmebris og bølgeskvulp – du blir ikke yngre!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Landstreff Stavanger

To Top