Connect with us

Ukategorisert

Inekristine: Mitt første blogginnlegg som russ 2015

Heii! Jeg har fått æren av å skrive om tiden frem mot o’herlige mai, forberedelser og det som skjer frem mot våre 17 dager som russ, sammen med 7 andre bloggere her på russ.no, så da tenkte jeg å kjøre i gang med litt om meg selv!

ine1

Sammenlignet med de andre bloggerne som skriver på denne russ.no er vel jeg den ’minste’ og synes derfor det er kjempegøy å få være med å dele også min russetid med dere, – fra den bittelille byen midt i Norge, Brønnøysund! Jeg har vel gledet meg til å være russ helt siden jeg var seks og hoppet oppå andre jevnaldrende for å få tak i de beste russekortene, og nå er det faktisk min tur til å dele ut russekort, feste i rundkjøringer og rope ’sjikkelakke-regla’ for full hals 17 dager på rad, – og fyfader som jeg gleder meg!

ine2

Jeg heter altså Ine Kristine (bruker bare Ine though), er nå endelig 18 og går mitt tredje og siste år på Brønnøysunds eneste videregående skole, – Brønnøysund videregående skole. På fritiden blogger jeg på bloggen http://www.inekristine.blogg.no, elsker å reise og jobber på Parfymelle etter skoletid, – også har jeg en håndfull kjempefine venner, og en kjæreste ansatt i militæret. Jeg ble født en skikkelig varm sommerdag i det fantastiske året 1996, sammen med folka som sammen danner russ 2015, og er stolt av å ganske snart kunne feire 13 års skolegang sammen med mine kjære 96’ere, – det blir så bra!

 

Foreløpig virker russetida ganske langt borte, og jeg tror ikke det vil gå opp for meg at jeg faktisk er russ før merkene strykes på russebuksa, russekortene deles ut og flaskene klirrer til langt på natt, men jeg skal forberede meg godt og glede meg sammen med dere, – cheers for russen 2015, dette blir sykt!!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top