Connect with us

Ukategorisert

Hemmeligheter, intriger og intens bygging av russebusser

Vinterferien er “høysesong” for både russ på buss og van. Hemmeligheter, diskusjoner og intens bygging er “ferien” flere russ venter seg denne uken.
Budstikka.no skriver i dag om Russejentene fra bussen Føniks:

I RUTE:

Så langt er russejentene i rute med forberedelsene til russetiden. – Vi har en «Føniks»-låt og får to nye til konseptnavnet vårt, forteller de til Budstikka.
Et sted i Asker står en ferdig lakkert russebuss dekket av grønn presenning. Det er fordi de 25 jentene på bussen med dekknavnet «Føniks» ikke vil avsløre konseptnavnet sitt før den 22. april, når det er kåring for alle russebussene i Asker og Bærum.

– Vi fikk bussen lakkert i Larvik og for at ingen skulle se den kjørte vi den hit klokka 3 på natta. Så sto jentene her med hodelykter og fikk dekket den til med presenninger, forteller sjefen på «Føniks», Cilje Olaussen (18) fra Asker.

Nå bruker de vinterferien på å fikse opp bussen innvendig. Temaet for bussen skal være egyptisk og det skal vise at jentene er sterke og selvstendige, og ikke trenger gutter. Mer vil de ikke ut med.

– Men hvis du vil ha et hint, bør du se «The Holiday». Der nevner de navnet flere ganger, avslører russejentene.

LES OGSÅ: Spillte inn pornofilm på Rebusløp

Videre skriver Budstikka:

Allerede måneder før russetiden merkes rivaliseringen mellom russebussene godt.

Ingen vil avsløre konsepter før russetiden er i gang.

– Jeg har faktisk sett noen gutter fra en annen buss stå på veien her og lyst med lommelykter for å se hvilket navn vi har valgt, sier Fredrikke Gullbekk (18).

Jentene ler. For de er det viktigste med russetiden er hverken å ha den feteste bussen eller å vinne kåringene, men det sosiale.

– Vi er to jentegjenger som har slått oss sammen og vi gjør masse sosialt sammen. Det blir litt sånn at når du hører til en buss, så er du ikke et enkeltindivid lenger, på godt og vondt, sier de.

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

En halv million på hjul

18-åringene har lagt i 20.000 kroner hver på russebussen og har et samlet budsjett på 500.000 kroner.

De mener de er blant de billigere bussene som kommer til å kjøre på veiene til våren.

– Vi gjør mye av arbeidet selv og har vært heldige med gode avtaler hele veien, sier Olaussen.

Les hele artikkelen på Budstikka.no HER

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top