Connect with us

Ukategorisert

Gå for gull mens du kan!

I juni ble det første partiet av Tryvannbilletten “Gullpass” sluppet, og disse ble utsolgt på et blunk. Nå er siste parti endelig her, hvor lenge tør du vente?

Siden Gullpasset ble introdusert, har dette blitt sett på som russetidens absolutt mest eksklusive billett. Den er også den mest ettertraktede, og fordi den hvert år kun slippes i et begrenset antall, forsvinner passene raskere enn noen andre billettyper.

Gullpasset trenger som regel ikke noen presentasjon, men dersom du lurer på hva som inkluderes i billetten 2015, har du en kjapp oppsummering her: Med Gullpass får du tilgang til alle de fem fantastiske dagene på taket av Tigerstaden og dine velfortjente doser med «Ditt Livs Party». Det blir også magi og partytime både daytime & nighttime på Landstreffet Lillehammer! Og som om ikke det var nok får du også oppleve Tusenfryd sammen med 6000 andre rød, blå og sortkledde på Russens Dag!

I tillegg får du også med en helt egen, eksklusiv Gullpass-genser, egen VIP-kø ved inngangene til alle arrangementer, samt andre goder som vil bli presentert fortløpende når vi nærmer oss russetiden.

Er du keen på hele 8 dager på de største og villeste treffene, og i tillegg med det lille ekstra er dette billetten for deg. Gullpassene finner du til salg til 3995.- og du kan kjøpe dem både på Billettservice og på faktura, dersom dere er 7 stk eller flere.

Du er kun russ én gang – Hvordan feirer du?

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top