Connect with us

Musikk

Erik og Kriss vil ha deg med ut på gulvet!

Helt siden Erik og Kriss begynte sin musikalske karriere da de laget låta «Legenden» for sin egen russebuss tilbake i 2002, har de to Bærums-rapperne vist at de kan kunsten å lage fengende hits for det norske publikummet. Etter fem album er gutta nå endelig tilbake sin ny singel «Ut på gulvet», gjestet av den amerikanske rapperen Tokyo Diiva.

– «Ut på gulvet» høres annerledes ut enn ting vi har gjort tidligere, og er litt tøffere i trynet.  Vi prøvde å finne en kul balanse mellom rap og kontemporær elektronisk musikk, og er drithappy med resultatet, forteller Erik og Kriss til Russ.no.

Låta beskrives som et resultat av utfoldelse og lek i et studio i Sandvika med produsent Sebastian Teigen og Tokyo Diiva. Sistnevnte er blant annet kjent for å ha laget musikken til realityserien «Bad Girls Club», og for låten «Fashion Freaks» som er produsert av norske William «Nasty kutt» Wiik Larsen (mannen bak Nico & Vinz-giganthiten «Am I Wrong»).

– Tokya Diiva har attituden som kler låta perfekt, og det er selvsagt moro å ha henne med på laget!  Er ikke hver dag vi jobber med rappere fra Bronx.  Låta handler om å komme seg ut på gulvet, slippe seg løs, og gi faen til musikk. Danse altså.  Vi håper selvsagt den faller i smak, og at vi sees på gulvet!

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top