Connect with us

Ukategorisert

Dette er årets villeste russeknute i Stavanger!

 

Årets russeknuter er alltid kjærkommen underholdning i russetiden, og mens noen roer ned utfordringene, er det andre som drar litt ekstra på. Blant dem finner vi Stavanger-russen, hvor det spesielt er én knute som skiller seg ut.

Hva er det så som er så spesielt? Vel, den varer livet ut!

Stavanger-russens nye «crazyknute» er nemlig å tatovere inn logoen til utestedet SMUGET et eller annet sted på overkroppen. Er du først ute med det (gale) påfunnet, vinner du dessuten 10.000 kroner, skriver Byas.no.

– Stavanger har aldri før sett en lignende knute som presenteres nå i år. Personen som utfører denne knuten først, vil motta en pengesum på hele 10.000 kroner fra Smuget. Knuten kommer fortsatt til å stå åpen, men blir du den andre eller tredje som utfører knuten, vil du ikke motta noe premie, skriver Stavanger Hovedstyre på sine sider.

 

I tillegg til tatoveringen, er det mange andre ville påfunn på årets knuteliste. Byas har blant plukket ut følgende favoritter fra årets knuteliste:

 

– Å mikse en kebab i en blender for deretter å drikke hele. Det høres jo ikke veldig delikat ut, men gir altså en dobbelknute. Bon appetit

– Være med på nudistbading i Kannik svømmehall, hvor du MÅ sosialisere med de andre for å få knuten godkjent. Haha

– Bade to og to i en balje foran hele skolen, å vaske og skrubbe hverandre med øm hånd. Tja, hvorfor ikke!

– Gå fra et vinmonopol til et annet vinmonopol på ski, for så å gå inn og kjøpe noe på polet. <3

– Bestill og få servert mat mens du sitter naken i bilen. Da har du ingen russebukse å skylde galskapen på, heller.

– Skjegg er fortsatt trendy! Få hjelp av dine medruss til å samle sammen en mengde kjønnshår. Fest så dette til ansiktet med klebende middel og sitt med ditt nye helskjegg i en skoletime. Mmmmmm, snadder!

 

Sjekk ut resten av Stavanger-russens knuter på BYAS.no!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top