Connect with us

Ukategorisert

Buss brant delvis ned

Jentene fra HIDE 2016 hadde ikke rullet mange dagene før deler av bussen og motor brant.

Jenny Haraldsen Aas skriver følgende på FB:

I går brant dessverre bussen til HIDE. Det er ingenting vi jentene får gjort med saken nå når vi ikke har pengene eller ressursene det kreves for å få fikset den, og vi er selvfølgelig veldig lei oss for hva som har skjedd..

2016-04-25 11_57_18-#hide2016 • Instagram-bilder og -videoer
Jeg har 1097 venner på facebook. Hvis alle her vippser bussen (99417909) 10 kroner får vi inn hele 10970 kroner vi kan bruke på å kjøpe ny motor og fikse brannskadene for. Jeg vet at folk som regel ikke bryr seg når en sak ikke angår dem, eller når det gjelder en sak som dette, og det er forståelig. Men hvis du setter deg inn i situasjonen vi har havnet i, skjønner man frustrasjonen og sorgen vi føler akkurat nå. Vi har brukt alle pengene vi har hatt i 2,5 år på en buss som brant etter 4 dagers kjøring. Mange vil si at dette er idiotisk bruk av penger, og jeg ser den. Men vi er 20 jenter, som har spart og lagt av penger for å bruke på dette. Vi har lært mye om pengebruk og økonomi, vi har utviklet oss folk med å kunne ta ansvar og å kunne finne løsninger til situasjoner som virker umulig. Vi har alle skaffet oss jobber, jobbet overtid og så vidt har hatt råd til tamponger de siste årene.

10kr er veldig lite for flesteparten her, men for oss er det avgjørende for om vi får en russetid med bussen eller ikke. Jeg forventer ikke at noen her skal fikse situasjonen for oss, men all hjelp vi bli satt pris på og ihvertfall ikke glemt.

hilsen alle jentene fra HIDE 2016.

Ønsker du å støtte jente kan du vippse bussen 10 kr 99 41 79 09

Vi ønsker jentene lykke til med bussen!

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top