Connect with us

Musikk

Broiler klare for Landstreff Fredriksten

Broiler, Nico & Vinz, Klingande og BlasterJaxx er kun noen av artistene som skal sørge for at murpussen på Fredriksten festning blir satt på prøve på LF2014. Få med deg alt om de første artistene som er klare for Norges nye landstreff.

Den norske DJ- og produsent-duoen Broiler, bestående av Mikkel Christiansen og Simen Auke, er fredag endelig bekreftet til Landstreff Fredriksten etter enstemmig ønske fra russen over hele Norge. Dette blir den største produksjonen og opptredenen for Broiler så langt i karrieren, og russen 2014 vil få en fantastisk opplevelse, melder arrangøren.

 

Broiler gjorde stor suksess på internett i løpet av 2011 og 2012, før de slapp låta «Afterski» i 2012 som lå på VG-lista i 21 uker, med en tredjeplass som beste plassering. Broiler mottok Spellemannspris i 2012 som «Årets innovatør», og ble i 2013 kåret til årets NRJ artist. Broilers låter har blitt strømmet over 60 millioner ganger på Spotify og Wimp og er per mai 2013 spilt over 10 millioner ganger på YouTube.

 

I juni 2013 gikk låten «Vannski» til første plass på VG-lista. «Vannski» er også den låta som har raskest solgt til platina av en norsk artist.

 

Nico & Vinz (Envy) er også bekreftet til Landstreff Fredriksten

Nico_Vinz

Tidligere denne uken var det også klart at Nico & Vinz (tidligere Envy) også gjester LF2014. Rapduoen fra Oslo består av Nicolay Sereba og Vincent Dery. Gruppa ble stiftet i 2009. De har herjet hitlistene i Norge, Sverige og nå i Tyskland med superhiten ”Am I Wrong”. Oppfølgeren ”In Your Arms” har toppet listene i Norge og duoen er spådd en stort karriere i USA.

 

Flere artister allerede klare

Bilde3

 

Landstreff Fredriksten har fått store artister som BlasterJaxx, Klingande og Rebecca & Fiona eksklusivt for russen 2014. Klingande har så langt gått inn på 3. plass på VG-lista med stormande ”Jubel”. Her snakker vi fort årets store sommerlåt. 3 x Jubel på platespilleren, du er fortapt og skjønner hva vi mener:

BlasterJaxx

Gutta fra Nederland har entret DJ Mag Top 100 sin liste etter å ha produsert flere store hits og gjort jobber med artister som Tiesto, Hardwell, Laidback Luke og Dimitri Vegas & Like Mike og Afrojack. Bli mer kjent med BlasterJaxx på Facebook:

https://www.facebook.com/BlasterjaxxOfficial

 

Rebecca & Fiona

Stockholms duoen har spilt verden over siden 2011 sammen med artister som blant annet Kaskade, Axwell og Steve Angello, og 15. – 17. april gjør jentene sin eneste konsert i Norge for russen.

 

Billetter

Billetten til årets landstreff sikrer du deg lettest ved å reservere i dag på Billettservice.no.

http://bit.ly/billetterLF2014

 

En fast sengeplass er alltid bra å ha!

Bilde4

 

Dersom du ikke har sikret deg overnatting på årets landstreff, anbefaler vi at du sjekker ut Quality Hotell & Resort Sarpsborg. Ta direktekontakt med hotellet for de beste prisene på : booking.sarpsborg@choice.no

 

Gåruss – fortvil ikke!

I tillegg til å håndtere et stort antall busser og vans, ønsker arrangøren å legge til rette for den store gruppen russ som trenger transport til og fra treffet. Derfor er det allerede nå satt opp busser til og fra LF2014 fra flere av de største byene på Østlandet. Bussbillett kjøpes til kun 290,- + bill. avg. via Billettservice.no, og du kan klikke deg inn via linken her for å bestille din billett (Husk å kjøpe inngangsbillett i tillegg):

http://www.billettservice.no/event/408591

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top