Connect with us

Ukategorisert

Beholder sexknuter på grunn av tradisjon

 

Kampen rundt årets russeknuter går hardt for seg blant landets russestyrer om dagen, og blant dem som har valgt å gjøre endringer finner vi visepresident Sandra Molden i russens hovedstyre for Vestfold.

Selv er hun elev ved Greveskogen videregående skole i Tønsberg, hvor man har valgt å beholde hele 97 fellesknuter inn i årets russefeiring. I tillegg har man også 25 lokale knuter ved hver videregående skole i Vestfold.

På Greveskogen har man ønsket mindre fokus på kropp og alkohol, og mer veldedighet, forklarer Molden i et intervju med Tønsbergs Blad.

En av knutene inkluderer blant annet å donere bort hår til kreftsyke barn (hårtust). En annen knuteregel er å donere 40 kroner til valgfri veldedighet (plaster). Russekort som gis til barneavdelingen ved Sykehuset i Vestfold belønnes med en kjærlighet på pinne.

– Vi har også i år tatt vekk noen knuter og endret litt på andre som går på kropp og skjenking. Vi ville fokusere på at alle skal ha en lik russetid, og ikke føle noe press. Alle knutene kan tas med brus eller alkoholfritt, forteller Molden til avisa.

Til tross for den nye tankegangen, er det fortsatt igjen flere fellesregler med seksuelle undertoner, inkludert å ha beskyttet sex i skogen (kongle), spise en porsjon krem fra kroppen til en russ av det motsatte kjønn (kremtopp), ha beskyttet sex med russepresidenten (Champagnekork) og ha beskyttet sex i et tre (kvist fra dette treet).

– Jeg vet egentlig ikke helt hva jeg skal kommentere til dette. Det er litt slik russetiden alltid har vært. Jeg mente noen av dem burde bli fjernet, men mange ville beholde dem for å holde på tradisjonen, sier Molden til Tønsbergs Blad.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top