Connect with us

Ukategorisert

ARTISTENE TIL TOPPMØTET ER KLARE…

og de er ikke bare bare!

Som du kanskje vet arrangerer Landstreff Stavanger, Stavanger Hovedstyre og Sandnes Hovedstyre noe vi kaller for Toppmøtet. På Toppmøtet er alle russestyrer i Norge invitert, og det er her hele programmet og ikke minst alle artistene til LS lanseres. Gjestene får også en omvisning på festivalområdet og mye annen informasjon om Landstreff Stavanger. En ekte kickstart! Hvis du sitter i ditt skolestyre og ikke har meldt deg på kan du gjøre det HER!

Samme kveld arrangerer vi en lanseringsfest i Stavanger Konserthus med godt over 1600 russ fra hele Rogaland. Og da trenger man selvfølgelig noen artister på scenen. Mange av dere har sikkert ventet på dette, såååå.. vi skal ikke holde det hemmelig lenger:

Årets artister på Toppmøtet 2015 er:
Matoma, Yoguttene, Coucheron og Juicy!

Matoma
Alle hører på det de i dag kaller for tropical house. Og hvem er en av den sjangerens største navn for øyeblikket? Matoma. Hva gjør man da? Får Matoma til Toppmøtet. Nordmannen har kastet ut fete remixer på løpende bånd og tatt internett med storm. Med godt over 15 millioner avspillinger på Soundcloud og 75.000 fans på Facebook er det ingen tvil om at unggutten fra Flisa i Åsnes er en god eksportvare fra en ellers rolig bygd i Hedmark.

Matoma startet med musikkproduksjon på videregående og forteller selv at han største idoler er The Notorious B.I.G, 2pac, Xzibit, Ice Cube, Snoop Dogg og Eminem. Det kan vi skjønne. Innen elektronisk musikk er hans største inspirasjon Tiesto, Axwell, Hardwell, Armin Van Buuren, Lundebros, norske Finnebassen og Todd Terje, og Thomas Jack. Det som kjennetegner unggutten fra Flisa er tropiske rytmer og house blandet med gamle hip-hop-vokaler. Selv kaller han musikken sin for glad ryggsekk-musikk som får deg til å gynge. Vi kaller det for perfekt lanseringsfest-musikk som får deg til å kjenne det på kroppen. Snakkes der!

Yoguttene
Det mystiske rapfenomenet Yoguttene har på kort tid blitt en av nåtidens musikksnakkiser, som blant annet har sikret dem spillejobber på Hovefestivalen og Øyafestivalen. Og nå for dere. De fire bergenserne gjemmer seg ALLTID bak masker, bruke ironiske artistnavn og et lite fåtall kjenner deres ekte identitet. Men en ting er sikkert; de er noen kløppere på musikk og live-opptredener.

Gutta i Yoguttene går under navnene Handerre Linni, Onge Anka, Jenny Skavland og Idol Tone – oppkalt etter de fire kjendisdamene vi alle vet hvem er. Da Yoguttene ga ut EPen «D ‘e Sant» i fjor havnet den på andreplass på den norske Itunes-lista, foran blant andre Kanye West. Og de hiver ut låter i hytt og pine hele året, og avspillingene ruller inn. Tekstuniverset deres kan beskrives som surrealistisk og barnslig naivt, med hyppige innslag av rapklisjeer som dameskryt, edle kroppsdeler og ting som ikke er helt lov. Men ikke la deg lure av det tilsynelatende uhyre ironiske konseptet: dette er nemlig noe av det friskeste, frekkeste og kuleste som er funnet opp her til lands de siste ti årene – uansett sjanger. #$VAI!

Coucheron
Sebastian Kornelius Coucheron-Gautier Teigen – bedre kjent som Coucheron – er spådd å være den nye Avicii, og har mye på planen fremover. Det sies at Coucheron sin karriere fikk en bråstart når han stakk av med seieren i en remixkonkurranse for Usher. Etter den tid har det gått raka vegen rett opp.

Coucheron har den siste tiden markert seg rundt om i verden med flere topplasseringer på Hypemachine, topp ti-plasseringer på Billboard og topplistinger på Spotify. Han ble også plukket ut som Spotlight 2015 av Spotify selv som mener at han er en artist som vil slå i gjennom i 2015. Det ryktes i disse dager at unggutten fra har signert en av de viktigste platekontraktene i Norges historie. Han har remixet i hytt og pine, og ALT har blitt tatt veldig godt i mot av musikkelskere. Coucheron sin hit “Deep End” ble featured på Jay Z sitt “Life & Time” og blir snart å høre i Jack Blacks nye film. Nordmannen blir av mange nevnt som det største talentet i Norge, og en ny EP kommer i løpet av våren. Til tross for en rekke remixer og kun to egne utgivelser har han spilt konserter for flere tusen mennesker, alt fra på Hove, Øyanatt, i New York, Los Angeles og mange andre steder. Og nå står Toppmøtet for tur. Vi gleder oss ENORMT!

Juicy
Patski Love og Chris Stallion. To utelivslegender. Kanskje to av Norges beste DJs. Duoen Juicy er ikke ukjent for Landstreff Stavanger og russen. Karene bak Juicy har spilt hele 7 år på Landstreff Stavanger med full klaff. Som vitenskapsmenn vet disse to hvordan man skal få alt til å klaffe når det kommer til å skape riktig stemning til rett tid. Med over 10 år bak spakene har Chris Stallion og Patski Love holdt det gående på Oslos beste klubber og storklubber i utlandet. Da er det ikke tvil om hvem som skal holde det gående i Stavanger Konserthus på kvelden vår. Fire platespillere, to miksere, en mic og masse fantastisk musikk i sjangrene hip-hop, soul, funk, disco, house (og så videre) er det som gjør duoen Juicy til landets aller fremste klubb-djer. Ta med deg musikkgliset, Juicy er tilbake… igjen!

Lanseringsfesten presenteres i samarbeid med Russepasset i Rogaland, og alle som deltar på Toppmøtet tidligere på dagen får billett til lanseringsfesten. Lanseringsfesten inngår som et av arrangementene i Russepasset Rogaland.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top