Connect with us

Russ

Arna-gutta på «Polar 2016» konkurrerer mot de store russebussene

 

Selv om det er enda flere måneder igjen til mai, er russetiden allerede i full gang for mange av årets tredjeklassinger. Bygdanytt har snakket med 14 av dem – nærmere bestemt guttegjengen på «Polar 2016». Allerede minikjendiser «på byen» i hjemstedet Arna utenfor Bergen, hvor de ifølge seg selv er historiens aller første russeminibuss

– Arna-russen har ikke vært engasjert nok i russetiden tidligere. De har ikke giddet å bruke nok penger, sier gutta i et intervju med lokalavisa.

Selv har de tjent pengene på egenhånd, og flere av kompisene begynte å jobbe mot bussen i april, noe de selv innrømmervar litt i siste liten.

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

 

– Det er mange som begynner med en gang de starter på videregående. Og enkelte sparer jo til russetiden fra de går på ungdomsskolen.

Til tross for den gode stemningen, må de finne seg i å konkurrere med de store bussene i området. Selv er de stolte over å gjøre mesteparten av arbeidet på bussen selv, og gleder seg til å vise fram det ferdige resultatet. Målet er at folk skal synes den er kulere enn de store bussene, som enn så lenge ikke er fullt så imponerte.

– Den negative oppmerksomheten kommer mest fra folk på de store bussene som mener vi er teite som har minibuss. Men slik vil det alltid være, forteller gutta, som derimot forteller at den positive reaksjonen fra det andre kjønnet veier opp.

– Spesielt når vi går med pannebåndene på byen. Da tar det helt av, skryter kompisgjengen til Bygdanytt.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top