Connect with us

Ukategorisert

Annijor: Russeklærne våre!

ENDELIG! Jeg tror det er flere enn meg som er suupergira til å være russ, og nå begynner vi virkelig å bli klare! Russeklærne er ankommet i posten og igår bestemte vi oss for å starte å pynte de også! Manglet siste jenta i crewet som reiser mer enn hun er hjemme, men vi klarte oss likevel!

NEI DET ER IKKE SVETTEMERKER DERE SER! Haha, jeg klarte selvfølgelig å dulte borti med armen etter at jeg hadde dekt hele lommen med glitter, så det er bare vann!

Haha åhh, elsker rumpa med detaljene til Stine!

Jeg er dødsfornøyd med hvordan dressen ble! For dere som lurer så har jeg russedress sin i slimfit, small! Den er bittelitt stor, men nå får jeg iallefall plass til litt varme klær under. Så mamma, du kan være stolt! Haha. Takk gud for at dere ikke får sett russekortet mitt, vet det er insane mange som lurer på hva fader jeg har klart å rote meg opp i på dette kortet, men det må nesten bli en hemmelighet til jeg bestemmer meg om jeg faktisk kan dele det ut eller ikke (ja, så ille er det faktisk)

Vi brukte så mange timer på dette her at i skrivende stund ligger jeg godt under dyna og tror jeg må spy. Haha, jeg er så sliten, takk gud for påskeferie snart. Vi lagde et megaaa rot hos Martine igår, det er iallefall sikkert. Det som også er litt morsomt er at vi er litt blandet også. Amalie og Kaja har rød snekker, mens jeg, Martine, Anne og Stine har blå dress. Why? Fordi i Stavanger slakter de deg om du har blå dress. Haha, vet ikke hvor lenge det tar før vi er røde av ketchup istede pga av vårt lille stunt her nede.

Jeg tror vi omtrent har klart å kjøpe hele russedress. Det føltes iallefall sånn når vi fikk alt på bordet. Så aaalt dere ser er derifra untatt revene og stjernene på buksa! De har vi rett og slett bare kjøpt på panduro som vanlige strykemerker!

Vi fikk også tak i strykepapir man selv printer ut med printer! Derfor fikk vi også logoen vår på dressen!

Så klarte jeg ikke la være av å slenge ut noen utrolig fine bilder av meg selv. Har alltid på meg at jeg stikker fingeren min inni nesa til folk av en eller annen rar grunn. Haha, jeg vet ikke hvorfor jeg synes det er så morsomt, men reaksjonene er iallefall priceless.

Hey ho fjortiss pose.

SÅÅÅ må dere ikke glemme å like FACEBOOK siden vår —> HER <—

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top