Connect with us

Ukategorisert

Annijor: Mitt første blogginnlegg som russ 2015

Hei! Jeg heter Anniken Englund Jørgensen og er 18 år veeeeldig snart!  ♥

Jeg er opprinnlig fra ett lite sted utenfor Drammen, men har nettopp flyttet til Stavanger (enda nærmere landstreffet iallefall!)
På fritiden min gjør jeg ikke stort annet enn å blogge! Mange av dere følger kanskje bloggen min fra før, som heter www.annijor.blogg.no! Eller kanskje du kjenner meg igjen fra tv serien Teenage Boss eller bare Aftenposten sin nett serie “Sweatshop”. Om ikke? Nei da har dere noe å gjøre på en kjedelig søndag! ♥  Uansett, høsten begynner å nærme seg og vi vet hva det betyr..

anniken1

Som veldig mange av dere skal jeg også være russ i 2015, og gleder meg noe vilt. Dette er hva vi har ventet på lenge. De små kommentarene om at vi starter tidlig eller er for tidlig ute med “jente kollasjer fulle av bilder” er ikke lenger teit! Haha, for nå er det faktisk vår tur til å feste livet ut av oss. 96-kullet har vel alltid blitt omtalt som noen sprø særinger med alt for mye alkohol innabords, så nå er det vår tur til å vise alle de andre kullene at dette er sant. Jeg tror vi er ett kull som kommer til å bli husket i lang tid fremover. Så for alle dere som bor i byer der alle kjenner alle? Nå er tiden for å møte en haug med mennesker dere ikke engang ante fantes, og hvor gøy er ikke det? Glem de samme guttene dere ser hver eneste dag, for nå er sjangsen til å finne en kjekkas som helt sikkert er så full at han ikke husker deg dagen derpå.

Problem solved!

anniken2

Så hvorfor har jeg endt opp her? Jeg har vært så heldig at jeg skal få lov å blogge her på russ.no helt frem til Mai! Så for dere som vil følge meg igjennom hele russetiden har da mulighet til det. For det kan jo ikke bli annet enn morsomt. En gang i uken kommer jeg til å oppdatere bloggen med ett nytt innlegg. Å for å være helt ærlig kan jeg ikke vente til å få russeklær i posten, designe egne russekort og vise dere hvor sprø til og med denne rare “rosabloggeren” kan bli. Vi snakkes!

-A9

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top