Connect with us

Ukategorisert

Russen Hovedstyre for Oslo og Akershus

Denne fredagen ble Russens Hovedstyre for Oslo og Akershus 2015 satt og det er med stolthet vi kan presentere de syv representantene for 96-kullet som vil være med å styre store deler av russefeiringen til over 10 000 røde, blå, grønn og sortkledde i Oslo og Akershus.

Russens Hovedstyre, også bare kjent som HS, skal representere russen, spre informasjon og ta opp saker som er viktig for russetiden. De skal jobbe for at russetiden blir trygg og innholdsrik for alle, og for at russen har et godt samarbeid med kommune, skoler, politiet og andre lignende aktører. HS skal forholde seg til etiske retningslinjer, og skal hele tiden tenke hva som er best for russen, så om du som er russ lurer på noe, så er dette utvilsomt gjengen å ta kontakt med.

Følg Hovedstyret sin vei mot en super russetid for deg og resten av årets russekull på Facebook (link til facebook-pagen: https://www.facebook.com/RussensHovedstyre2013) og instagram @russenshovedstyre.

 Representantene i HS 2015:

President – Mia Therese Starberg, Visepresident – Ina Trøan Berg, Redaktør – Nikoline Vang,  Miljø- og sikkerhetssjef – Ove Johan Helgerud,  Eventsjef – Mathias Brennhaugen Eike, Designer – Yousef Saad, og PR-sjef – Trine Lind Vestli

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top