Connect with us

Russebuss

5 tips for å finne det beste konseptet eller dekknavnet til din russebuss eller russebil.

I et mylder av russebiler og busser – er det viktig å skille seg ut. Valg av dekknavn og konsept er en helt avgjørende faktor, både for hvordan andre vil oppfatte dere, men også for hvordan dere vil oppfatte dere selv. Her kommer 5 gode tips du kan ta med deg inn i idéarbeidet!

 

  1. Hold dere oppdatert!
    Russebilen/bussen er kanskje tidenes mest undervurderte plattform for knallhard satire! Finn en nyhetssak, kjendis eller et fenomen fra året som har gått – og bruk det for alt det er verdt! Ikke la Trump få slippe unna russen 2018, eller hva med Johaug, Eirik Jensen eller Lothe(buss). Husk imidlertid på å velge saker som du tror kan tåle tidens tann! Vær kreative – og lag et navn for historiebøkene!

 

  1. Legends never die!
    Samtidig, hvis du vil være på den sikre siden, er det ingen skam i å børste litt støv av noen legender som vi alle kjenner. Enten det er Dan Børge Akerø, Pamela Anderson, David Hasselhoff eller Napoleon – så er det lov å sole seg i glansen fra disse udødelige stjernene.

 

  1. Vær original!

           Den som intet våger, intet vinner! Det å komme på noe nytt og originalt,           blir en større og større utfordring for hvert russekull som går ut. Klarer man det – er man imidlertid festens store vinner! Så bruk god tid, og ta i bruk all den oppsparte energien etter tre år bakerst i klasserommet. Ta sjanser – og hopp i det!

  1. Tenk helhet!

Etter at navnet er på plass – er det en viktig ting dere må dobbeltsjekke. Kan konseptet føre til et spennende interiør/eksteriør? Et av de mest utfordrende, spennende og samlende aktivitetene i oppbyggingen til russetiden er å dekorere og innrede russebilen/bussen. Gjør derfor dere selv en tjeneste – velg et konsept som gir dere en overflod av ideer til interiør og eksteriør.

 

  1. Skap samhold!

En slik ideprosess kan ofte preges av opphetede diskusjoner og spisse skuldre! Prøv imidlertid å la alle slippe til i samtalen – sånn at alle får eierskap til konseptet. For ett konsept skal ikke bare gjøre dere populære utad, men også skape samhold innad. Velg et konsept dere kan stå samlet bak, for en sammensveisa gjeng er noe av det viktigste man kan ha med seg inn i en turbulent russetid fylt av noen nedturer, men forhåpentligvis mest oppturer.

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russebuss

To Top