Connect with us

Russebuss

5 grunner til å være bussruss.

5 grunner til å være bussruss.

Bussrussen er kanskje den delen av russen som får mest oppmerksomhet i media. Hvert år kan vi lese lange saker om bussrussens elleville pengebruk og gigantiske bussprosjekter. Låtene deres spilles på dansegulv landet over – og visse busser går inn i historiebøkene etter å ha gjort rene bord på de store kåringene! Bak all glamouren ligger det imidlertid årevis med hardt arbeid, disiplin og planlegging. Så hvorfor burde man sette av så mye tid og penger til en så kort periode? Vi gir deg 5 gode grunner til å være bussruss!

  1. Stor vennegjeng!

En gjennomsnittlig gruppe bussruss består ofte av flere titalls medlemmer. Mange er kanskje bestevenner fra tidligere år – mens mange knytter nye vennskapsbånd i planleggingsarbeidet. Det er en helt spesiell følelse å legge ned så mye arbeid i et felles prosjekt med både gode gamle og nye venner. Fellesskapsfølelsen og gode vennskap med en mangfoldig og sammensveisa gjeng, er ikke noe man kan putte en pris på!

  1. Uendelige muligheter

Det er mye som skal avgjøres når man skal ha russebuss. Konseptet skal spikres, interiøret skal bygges, dekoren på eksteriøret må designes og låter skal skrives……. Mange valg gir imidlertid også mange muligheter! Et større kollektivt kreativt prosjekt skal man lete lenge etter! Her har du muligheten til å sette dine villeste fantasier ut i livet – og se resultatet rulle rolig inn på landets største russetreff. Veien fra idé til resultat har aldri vært kortere! Hvor ofte får man sjansen til å designe sin egen buss, liksom?

  1. Vær kongene/dronningene av russetreffet!

Bussringen er selve nervesenteret på ethvert vellykket russetreff. Vær en del av den største festen, med de største anleggene, og de mest euforiske festdeltakerne. Ha din egen nattklubb for en kveld – og nyt statusen det bringer med seg.

  1. Vær gjestfri!

“With great power, comes great responsibility” – sies det! Dette gjelder også for bussrussen! Når du har mest plass – må du også invitere inn flest gjester! Dette kan føre til mange nye, hyggelige bekjentskaper – og det finnes vel knapt nok en bedre følelse enn å være vert på kveldens villeste fest! Ta i mot medruss fra fjern og nær – og vis dem hvordan du og din vennegjeng fester!

  1. Uvurderlige erfaringer!

Når man gir seg i kast med et så stort prosjekt, hvor så mye penger står på spill, og så mye må klaffe – da utsetter man seg selv for mye risiko. MEN, hvis det hele går etter planen – er det også en stor gevinst å hente ut. Mange tenker at bussrussen kaster bort sårt oppsparte penger – men de tjener også noe som er mye viktigere enn penger – nemlig erfaring. Å drive en russebuss frem til suksess er som å ha ansvar for sin egen, lille bedrift. Millioner i budsjett – ansatte som må holdes i ørene – og strenge krav fra samarbeidspartnere. Både oppturer og nedturer gir deg viktige erfaringer som du kan ta med inn i både utdanning og tilslutt arbeidsliv. Så holder du tunga rett i munnen – og styrer skuta klar av de verste skjærene – så kan du faktisk ende opp med å gjøre en meget god investering i din egen fremtid.!

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russebuss

To Top