Connect with us

Ukategorisert

Årets russebusskåring i Asker må skru av musikken allerede 19:30

 

Etter at russen ved Asker og Nesbru videregående skoler de seneste årene har gjennomført russebusskåringene sine på Holmenskjæret, har den årlige festen nå blitt flyttet til Askerhallen. Dette betyr ikke bare nytt sted, men også ny «stengtetid».

Mens man tidligere kunne holde på helt til 22:00, må musikken nå skrus av klokken 19:30. Dette siden flere naboer vil bli berørt enn på Holmenskjæret, forteller virksomhetsleder Lisbeth Stokke Fjeldly i natur og idrett til Budstikka.

Det er russen fra Asker og Nesbru videregående skoler som skal arrangere kåringen 21. og 22. april. I tillegg til de nye støyreglene, må man også leie inn profesjonelle vektere, og sørge for at det ikke nytes alkohol på offentlig sted.

 

– Bra at kommunen lot oss få være i Asker, men det blir nok litt mer begrenset feiring enn det har vært tidligere, sier Sindre Bratli i et intervju med samme avis.

Han er medlem på russebussen «Hemingway», som allerede har stukket av med tittelen «Årets dekknavn» under «Den offisielle dekknavnkåringen» på Sentrum Scene i desember.

– Det blir uansett litt spesielt å skulle danse og vise seg frem foran tusen tilskuere helt klinkende edru, avslutter Bratli.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top