Connect with us

Ukategorisert

Landstreffet Stavanger 2015-mimrer med både gåsehud og tårer i øyekroken

 

Nytt år betyr nye Landstreff, og det største av dem alle går selvfølgelig av stabelen i Stavanger. I en blogginnlegg på Landstreff.no gir rogalendingene oss noen både mimrende og mai-lengtende ord, samtidig som det norske Spotify-året ramses opp.

 

«Du er kanskje en av dem som akkurat har vent deg til å skrive ’15 i stedet for ’16, men fortvil ikke – vi skal uansett sørge for at du husker 2016! Før vi starter på et friskt og blankt år er det tid for oppsummeringer, mimring og muligens litt melankoli. Vi ser tilbake på et helt år fylt med moro, dansing, solskinn, og selvfølgelig enormt mye bra musikk.

Vi i Landstreff Stavanger ser tilbake på et fantastisk 2015, med spektakulære konserter og tusenvis av minutter med gode musikkopplevelser. Vi blir varme om hjertet når vi tenker på allsangen til Postgirobygget på Parkscenen, får gåsehud av minnene om Martin Garrix sammen med Kygo og DVBBS, og en aldri så liten tåre i øyekroken når vi mimrer tilbake til Karpe Diems opptreden. Vi kunne ha fortsatt i all evighet. For et år!

Nå er 2016 endelig i gang, og vi skal gi dere tidenes Landstreff. Dette blir ditt år, din russetid og ditt LS! FOR ET ÅR!»

 

Les hele innlegget HER!

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Ukategorisert

To Top