Connect with us

Musikk

30 artister klare for Landstreff Stavanger

Etter måneder med artisttips, rykter, venting og hvisking i gangene er det endelig klart for å presentere Landstreff Stavanger 2014 i sin helhet.

I dag ble årets lineup og hele programmet for LS2014 presentert på Toppmøtet, til stormende jubel fra de fremmøtte. Artistene ble også lansert på vår Facebook-side, takk for alle likes og kommentarer. Vi digger at dere digger!

Hvor mange artister kommer til LS2014? Hele 30 artister. Vi sparer aldri på kruttet! Landstreffet har utviklet seg med kvantesprang de siste 8 årene, og selv om vi i 2014 ikke feirer oss selv så ligger vi definitivt ikke på latsiden. Målsetningen er å hvert år utvikle Landstreffet et steg videre, og vi føler igjen at vi tar arrangementet til enda et nytt nivå og presenterer et av de største artistprogrammene noensinne, målt i antall musikksjangere og størrelse på artistene.

Vi har samlet kremen av norske artister, samt det hotteste av internasjonale artister. Vi lanserer artister med lang tradisjon på Landstreffet, andre som er nye hos oss – men som alle kjenner fra før, og ikke minst så krydrer vi hele programmet med noen saftige nykommere. Ta en titt på lineupen under, og gled deg til første helgen i mai!!

 

Lineup LS2014:

TINIE TEMPAH (UK)

STEVE AOKI (US)

MAC MILLER (US)

ZEDD (DE)

NICKY ROMERO (NL)

MARTIN GARRIX (NL)

FAR EAST MOVEMENT (US)

KARPE DIEM (NO)

W&W (NL)

R3HAB (NL)

ASHER ROTH (US)

STROMAE (BL)

DONKEYBOY (NO)

SKAMBANKT (NO)

LEMAITRE (NO)

DANNY AVILA (ES)

SAVANT (NO)

VICETONE (NL)

KAVEH (NO)

SIDNEY SAMSON (NL)

MAKJ (US)

MODESTEP dj set (UK)

JAY HARDWAY (NL)

QUINTINO (NL)

HEROES & ZEROS (NO)

POSTGIROBYGGET (NO)

FRK. FRYD (NO)

ROSS ONE (US)

JUICY (NO)

SELTZERKONTORET (NO)

 

Artistene skal opptre på 7 forskjellige arenaer under årets festival, blant annet Parkscenen, Amfiet og Club:LIVE. Alle artistene tar turen til tidenes festival og ikke minst Norges største russetreff, Landstreff Stavanger 2014. Er du en av de heldige som har billett til det eneste russetreffet som er utsolgt hvert år? Lås den inn i safen og pass godt på nøkkelen. LS2014 vil du IKKE gå glipp av! Vi ses på Landstreff Stavanger 2. mai! Husk svømmebriller, vi skal bade i verdens beste musikk!

 

Vi ses 2. mai! #mittLS

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Musikk

To Top