Connect with us

Russ

13-åring lager russelåter, men styrer unna rølpetekster

 

Vi har skrevet om 13 år gamle Andreas Øvretveit her på Russ.no tidligere, og denne gangen er det Bergens Tidende som har slått av en prat med det unge produsenttalentet. Den siste låten han har laget er for russebussen Fuckingham Palace på Stange i Hedmark, men til tross for bussnavnet blir det ikke noe griseri.

- Jeg pleier ikke å ha så grove tekster. Jeg er bare 13, så jeg skal ikke lage sånn musikk ennå, sier Andreas i et intervju med avisa.

Til tross for at han holder seg unna rølpetekstene mangler det ikke på bestillinger for unggutten. Han har allerede laget fire russelåter i år, og har fått seks bestillinger de siste to ukene. Slikt blir det selvfølgelig penger av.

- Det kommer an på hvor mye jeg har jobbet med sangen, og om vi har vokal på den. Men det blir kanskje fra 6000 til 15.000-20.000 per låt.

Andreas har også fått mange spillejobber takket være russemusikken, og 20.november skal han spille på Ovenpå i Bergen – til tross for at han egentlig ikke er gammel nok til å slippe inn på klubben.

- Jeg er jo for ung til å være der, men siden jeg skal være DJ, går det bra. Jeg må bare ha med meg en over 18 år.

 

Les resten av intervjuet hos Bergens Tidenede!

 

RUSS 2016 ELLER 2017?: Registrer deg her

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

More in Russ

To Top